fredag 15 november 2013

Vimmelmammans prick :-)



Sjukt sant och jag saknar inte en minut av att ha ett stressigt jobb som säljare och allt vad provision innebär!
Kvällar då barnen var små och man anade lite varm panna och fick nästan panik eftersom det bara inte gick vara hemma! Inte just nu! Det var ju faktiskt sista säljveckan och det fattades endast några tusenlappar till budget och mål…..

Nu krävs annat jobb istället innan allt rullar på när det kommer till eget företag. Att med egen kraft, & energi försöka med hjälp av en del pengar synas, höras och försöka ha människor som vill backa upp en runt sig, det är inte lätt!


Läste dessa rader i Lottas Gray´s blogg (Vimmelmamman) där hennes son Lennox blivit sjuk ….

Så mitt i prick!

"Och så tjafsar man lite om vems möten och jobb som är viktigast. Bara lite tyst tjafs med en glättig ton för man vill ju inte att det stackars sjuka barnet ska behöva känna skuld för att någon ska vara hemma. Och så kommer man hem igen och landar i någon slags stillastående värld där det fortfarande är pyjamas på och obäddade sängar och kanske lunch gjord. Men man landar också i det som är det viktiga och fina. I just det där knastriga och ofullständiga livet som det är med barn. Sjuka som friska. Det där livet där man inte alls kan råda över sakers tillstånd utan bara följa med i uppgång och fall. För att det ibland är förlösande att spotta i nävarna och se till att finnas där no matter what. Sjuk skrutt vill ha mycket kärlek. Och vad kan mäta sig med 30 kg sovdoftande pyjamashjälte. Inte mycket va?"

                                                            Här Lotta, Jag och Annelie




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar