söndag 11 augusti 2013

SOLPUDER


Två bra saker med sommaren tycker jag är att man varken tittar på tv eller sminkar sig. Kan räkna på en hand de gånger jag haft smink eller tittat på tv denna sommar! SÅ Skönt .....  !!
men snart så :-)




                   Fem bästa solpuder

Du vill ha: Sommarfräsch hy.
Du behöver: Ett puder som förstärker brännan på ett naturligt sätt.

1. Förstärker solbrännan.Oljefritt puder med sidenlent skimmer, lika snyggt i ansiktet som på axlar och dekolletage. En riktigt bra borste medföljer. Estée Lauder Bronze goddess powder, 425 kr/10 g.
2. Partyskimmer.Här får du en helt perfekt balans mellan skimmer och färg. Pröva med ett stråk längs armar och ben, det är magiskt snyggt! Make Up Store Bronzing powder i ”Shimmer”, 245 kr/6 g.
3. Bästa budgetval.Kopparskimrande multipuder som kan användas både vått och torrt. Passar som sommarrou-ge eller som highlighter i mörkt hår! Wet & Wild Fergie shimmer palette i ”143”, 99 kr/11,3 g.
4. Megahög vill ha-faktor!Drygt solpuder med diskret guldskimmer, i en varmbrun nyans som gifter sig med de flesta hudtoner (även på de riktigt bleka). Too Faced End-less summer 16 hour long-wear bronzer, 330 kr/7 g.
5. Glöd med glamour.Drömsnyggt solpuder med naturlig finish och fyra nyanser i dosan, så det fungerar året om. Ett lyxigt köp som varar länge, länge. Guerlain Terracotta 4 sesons i ”02”, 645 kr/10 g. 


Kraaam

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar