söndag 4 augusti 2013

lördag..



Vilken fantastisk sommar i Sverige. Massa sol, bad och härligt väder! Även idag har vi haft runt 25 grader och klarblå himmel.
Förra sommaren väntade och väntade vi på att sommaren "skulle komma" men den liksom kom aldrig:-( så det blev en sista minuten till Cypern med en snittemperatur på 43 grader varje dag i en vecka....
Nu är jag bara glad att vi inte bokat någon utlandsresa och jag längtar inte alls till Cypern:-) Vilken sommar, känns som bättre än på väldigt länge! Värmen ser ut att hålla i sig så det gäller att ta vara på D-vitaminerna vi får gratis, snart e hösten här och då älskar jag att tända ljus, men hatar att frysa:-)...

I dag har vi haft en bra dag hos vänner och släkt: Bjuden på lunch hos bästa Ina i Forsa med bad på stället vi själv badade när vi var små. Barnen trivs med kompisar så det känns som vanligt lite konstigt att "lämna" allt igen nästan ett helt år. Det brukar bli så, tyvärr!

                               Jane med sin kompis Sanna och Julia med sin kompis Alma!




Vi åkte hem fram och tillbaka och iväg till min faster och hennes man som bjöd på middag på bryggan i solen, härligt!!



Tack alla för allt !!

Nu dax att sova, har lovat att ta ett morgondopp innan frukost i morgon och man ska hålla det man lovar ..... bildbevis kanske kommer senare under dagen:-)


Sov Gott














Inga kommentarer:

Skicka en kommentar