torsdag 8 augusti 2013

Lek & Bus


Dagens väder har väl inte varit det bästa. Men med handen på hjärtan känns det som det inte spelar någon roll. Vi har haft sol och kunnat solat, badat och grillat hur mycket vi velat. Så jag håller väl med alla som äger en trädgård:
- Det behövdes regn till gräsmattan:-) ....

Vi tog en biltur till ett helt nyöppnat lekland i Nacka Strand / Lek & Bus. De öppnade i måndags och ändå var det rätt mycket folk som letat sig dit. Vi kommer nog aldrig mera åka till Andys Lekland skulle jag tro!
Här var mycket bättre (enligt barnen)


Janes kompis Fredrika var hos oss idag och följde självklart med. Tre timmars fri parkering så klart vi stannade tre timmar:-) ...

Här fanns verkligen allt. Till och med goda pannkakor, pizza och chicken nuggets och massa annat till "faktiskt" bra priser.
Stort ställe, och även en liten mindre del för mindre barn, helt perfekt! Många bord och stolar för de föräldrar som slipper vara med att leka:-)






Vi blev visade olika rum man kunde få "låna" om man ville ha kalas och där fanns olika menyer och priser. Några rum rymde 15 barn och några rum var lite större. Tjejerna hittade så klart olika rum de ville ha kalas i ...... Ett prinsess rum och ett disco rum:-) Fick tyvärr ingen bild på discot ..







I morgon blir en pyamas-dag i stan med städning av rummen, alla längtar konstigt nog:-) Det ska ju ändå regna ......

Kraaam och Grattis till fina Misan idag (jag e moster) som fyller 20 år! Hipp, Hipp, Hurra !!!!!!!

1 kommentar:

  1. Vi har lek och bus i Väsby också. Toppenställe!
    Tjejerna har haft sina kalas där och jag är supernöjd!

    SvaraRadera