fredag 23 augusti 2013

Fredag förmiddag


Var hos frissan, klippte ca 1 dm, men det syns inte ...  Mitt hår har växt massa i sommar och var så slitet! Lyx att få sitta ner, dricka kaffe i lugn och ro och även ha massa skvaller att bläddra i ..... Nu tror man inte längre att jag kommer från Polen .. blev nöjd med slingorna. Nu slipper man tänka på att tvätta håret ofta igen:-)






Det pratas mycket om mobbing nu.. Det är bra att det tas upp. Det är INTE OK att bli mobbad och det är INTE OK att mobba!
Kan man inte sätta in ett ämne i skolorna som heter: Alla är vi OK!

Sveriges största manifestation mot mobbning
Friends på Skansen den 24 augusti

50.000 barn i Sverige blir utsatta för mobbning varje dag. Detta vill Friends ändra på! Var med oss i Sveriges största manifestation mot mobbning. Det blir Sveriges bästa artister som bland annat YOHIO, Jonas Gardell och Ulrik Munther i ett sprakande scenprogram på Sollidenscenen kl 13-14.30, under ledning av Friends ambassadör, Molly Sandén.

Dessutom finns det möjlighet att testa på en massa roliga aktiviteter, allt ifrån slajmverkstad, speedshooting och dans. Det kommer finnas ca 15 olika stationer där du får pröva på saker som du kanske aldrig gjort tidigare. Läs mer om aktivitetsstationerna här. Passar alla åldrar. Alla är välkomna.


Artister och medverkande:

Molly Sandén
YOHIO
Jonas Gardell
Fjärilseffekten
Ulrik Munther
Oscar Zia
Tilde de Paula Eby
Isac Elliot
BASE23
Jan Björklund
Sara Damber
Lars Arrhenius
m.fl.

Fritt inträde för barn under 6 år.

OBS! Du som förköper din biljett via Ticnet har tillgång till en särskild entrékassa på Skansen. 





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar