onsdag 3 april 2013

Sovit 10 timmar .... och iväg:-)

Godmorgon!
Hoppas du har sovit bra, det har jag !!

Hit ska vi ta oss i dag och det ska bli spännande! Jag har aldrig simmat med delfiner innan ....




Högklassiga Atlantis The Palm är beläget längst ut på ön Palm Jumeirah i Dubai och har ett fantastiskt läge direkt vid stranden. Ön ligger precis utanför Jumeirah Beach (där vi bor..) och är en av landets tre konstgjorda och palmformade öar.


Atlantis The Palm har ett rikt restaurang- och facilitetsutbud med spa-avdelning, tennisbanor och internationell barnklubb. Det finns två stora pooler att välja mellan, en avsedd för aktiviteter och en med lugnare karaktär och utsikt över den kilometerlånga sandstranden. Dessutom finner du en rad faciliteter som få andra hotell kan erbjuda.

Vattenpark för hela familjen!
I hotellets egen vattenpark, Aquaventure, finns ett stort antal vattenrutschkanor för olika åldrar och våghalsighet, lazy rivers och barnens eget vattenland.

Myten om Atlantis
I anslutning till vattenparken ligger hotellets akvarium, Lost Chambers, vilket är inspirerat av myten om Atlantis. Här finner du ett stort antal tropiska fiskarter och vattenlevande djur.

Simma med delfiner
I hotellets delfinpark får du se delfiner på riktigt nära håll. Du som vill kan även uppleva hur det är att simma med delfinerna. Som gäst på Atlantis The Palm har du fritt inträde till både vattenparken och akvariet samt rabatterade priser gällande delfinparken.





Blir nog en heldagsutflykt. Klockan 19 måste vi vara tillbaka då vi är bjuden av "hotellet" på middag!? Attans vad fort tiden går, snart åker vi hem:-( .....


KRaam

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar