måndag 4 februari 2013

Jag ska öppna eget företag!



Jag ska öppna eget, Salongen ska heta Afro-specialisten AB .....
Båda tjejerna har en utkammad fin hästsvans nu och jag tackar gud för Ipaden idag :-) Det tar sin lilla tid och ta bort, reda ut, tvätta, alla krämer (här snackar vi inte Moroccanoil) som alla tycker är bästa oljan för att reda ut hår! Försöka kamma igen.... Snälla barn = snäll mamma, det vet dom:-) hihi




Nu sitter jag och väntar att min bästa fd.granne ska ringa mig via Skype. Hon vet säkert inte hur man gör;-) eller var det jag?!
Vi har försökt få till det många gånger men inte lyckats, och nu känns det som ett måste att prata. Har massa att babbla om! Jag saknar våra grannar så mycket att jag ofta blir ledsen när jag tänker på det, ändå går det liiiiite bättre nu än i början då jag var på väg ner till dom många ggr och kom på att de är ju i Brasilien nu några år:-( "tår"
Att ha någon så nära som bara några steg ifrån, någon att alltid komma inrusande till eller någon som bara finns där alltid! Bara försvinner....  FY!


Fina Cathrin: Så rolig, glad, (aldrig sett sur. Arg-ja! men hon har ju två små barn)hihi, vimsig (som jag) målinriktad, bryr sig om sitt inre OCH sitt yttre. Vi är så olika men ändå så lika. Jag saknar Dig!!


Puss & Kraam

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar