lördag 15 december 2012

Finns inga ord!


Skolskjutning i USA
- 20 barn dödades


FINNS INGA ORD, SÅ FRUKTANSVÄRT !!


Adam Lanza, 20, misstänks ha skjutit sin mamma Nancy till döds. Sedan tog han med sig tre vapen i hennes bil till skolan där hon arbetade i Newtown, Connecticut, och dödade 20 av hennes elever.
Därefter tog Lanza sitt liv.
Totalt dödades 27 personer vid skjutningarna.


Skjutningen inträffade under fredagen på en lågstadieskola och förskola i Newtown i västra Connecticut. 28 personer uppges totalt vara döda inklusive skytten. 20 av de dödade ska vara barn.


Oklart antal skadade

Ett stort antal polispatruller befinner sig på platsen, uppger Courant.com, som rapporterar att ett kriscenter för eleverna och deras föräldrar har upprättats i närheten av skolan.
Vid tiden för skjutningen fanns runt 600 barn i åldrarna fem till tio år inne på skolområdet, enligt en förälder till en elev på skolan.
President Barack Obama har informerats av händelsen av FBI-chefen Bob Mueller, han har också talat med Connecticut guvernör Dan Malloy.
Enligt Utrikesdepartementet ska inga svenskar ha skadats vid skjutningarna.
– Vi har inga uppgifter om skadade svenskar. Men vi kollar på det. Det är rätt kaotiskt där, säger Charlotta Ozaki Macias på UD:s presstjänst.

Tanken idag går till alla barn, föräldrar, sårade, ledsna, chockade, frustrerade, rädda, förstörda, lidande människor! Livet är inte rättvist alls!!

Ta hand om varandra! Stor Kram



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar