fredag 30 november 2012

Framme och sov gott


Klockan närmar sig 01. Jane sover sedan ett bra tag och jag försöker få till några rader till dig. Bilderna vill inte komma upp .... Rummet är svalt, vi ligger i en dubbelsäng och har sköna täcken och kuddar (det är viktigt) Utanför hörs en bebis som gråter och lite dunka dunka " jag bygger bygger upp o.du river river ner.... " Jag är trött och måste sova! De flesta sitter kvar där nere men vi med barn gick upp lite tidigare. Skönt att ha något att skylla på :-) ....


Bussresan hit till Sälen tog oss 6,5 timme. Det kändes inte så långt ... Vi fikade, pratade och hade trevligt. Här går Johan Petré runt och serverar goda "julgrans muffins" 



Barnen som var några i samma ålder spelade spel, gick runt och tittade på film. Här Anna Strandqvist och Lasse Eriksson som båda älskar skidåkning.



Väl framme i snön och -7 grader var  klockan 21.30. Det bjöds på plockmat att äta och välkomstdrink. Barnen hittade en scen och började köra massa danser direkt ...

Alla barn fick en nalle när de kom fram till hotellet. Här Jane och Peter och om du kollar noga ser du även Frank Andersson bredvid... som även han var med på bussen.



 Vilket härligt hotell, "myskänsla där man själv vill bo" Vårt rum var underbart! Till och med fina stora handdukar som hängde perfekt!





Snacka om sagorum.. Jane och jag helt ensamma. Julia fick stanna hemma med mormor och morfar och Alban är i Ryssland tills på Lördag. Här fick vi ett schema över helgen.



Sov Gott. Vi har bestämt att sova länge dessa dagar, så får vi se hur det blir med det .....



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar