onsdag 26 september 2012

Underkläder och gummistövlar ...


Hollywoodfruar kan gärna få stå på i bakgrunden, men jag kan inte säga att jag tycker det är bra och att sitta ner och titta konstant känns lite bortkastad tid:-) men som allt annat - alla tycker olika!
I dag är det som vi visste en regnig onsdag! Undra hur många gånger innan klockan 9 i varje hem det sägs ord som Fy, Trist väder, Kallt, Usch, Blä och barnen som tycker , vadå ??? Och dom har kanske lite rätt!? VI gör att de inte gillar lite droppar som kommer från himlen och sedan blir vi blöta och kalla för att vi inte klär oss rätt .... Så resultatet är: Rätt kläder och vädret spelar verkligen ingen roll !!!

Kanske vill man inte gå ut såhär precis .... men nu är det senaste vad gäller underkläder Hipstermodellen !!


Boxertrosan med ben uppfattas av många som för påklädd och osexig. Och stringtrosan, som var en storsäljare på 90-talet, är inte längre lika populär!
- Väldigt få trivs med att visa sig utan kläder i stringtrosor. Hipstern är däremot både figursmickrande och bekväm, säger Expressens moderedaktör Emma Danielsson.
Trenden att man vill ha underkläder som inte lämnar kanter på byxor och kjolar håller i sig. Och då har mellantinget hipstern blivit ett förstahands- alternativ. Så inga string längre utan nu gäller Hipstern.....!

Ok, då kör vi så, I dag med Gummistövlar, Hi Hi






Ses sen








Inga kommentarer:

Skicka en kommentar