fredag 10 augusti 2012

Oftast blir det bäst när man inte planerat så mycket, när saker bara händer ...


Ofta blir det bäst när man inte planerar så mycket, när saker bara händer ....

Vår dag var lite väl lyxig kan jag tycka. Alban bjöd på god lunch på Grodan (hans Biff Rydberg bara den kostade 295:-) ..... för en lunch) ja ja, Själv åt jag en god sallad med massa räkor och barnen åt köttbullar och puré (mos) Man tycker att när man unnar sig en dyr lunch vill man sitta länge, njuta, mysa, titta på folk .... men med "små" barn är det ju lite svårt..  Att man aldrig lär sig. Julia blev mätt på några tuggor och ville inte alls sitta stilla ...
Då för att man själv ska få sitta så åker telefonen fram .... fast man säger gång på gång att NU är det sista gången dom får låna den..



Dagen har gått i maten och godisets tecken .... Det blev en god mellis hemma: Vi köpte blåbär, hallon och jordgubbar på torget. Glass till så blev det kalas:-) Och innan de´ gick vi in och köpte fredagsgodis som barnen själv fick plocka i egna påsar. 20 godisar var och det tog nog 20 minuter :-)


Våra ex.grannar kom förbi på eftermiddagen och blev kvar så vi åt middag ihop. Vi gjorde bulgursallad med kyckling. Cathrine hade med sig vin och det gick åt;-)medan vi suttit och surrat massa om allt mellan himmel o jord:-).......  Nu sover dom och jag ska snart lägga mig också. Mysigt med nattbesök och främmande utan att vi bestämt något. Oftast blir det bäst när man inte planerat så mycket, när saker bara händer.
Snart får vi ju inte se dom på 1 år om inte mer .....

Sov Sött så hörs vi i morgon

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar