torsdag 26 juli 2012

SJ = ???


Vi har packat klart och gjort oss klara, tittar in på SJ s hemsida innan vi åker iväg till Centralstationen och ser detta .....

Stora problem i tågtrafiken Stockholm-Uppsala
2012-07-26 kl. 10.11
Trafikverket meddelar att det för närvarande är stora problem i tågtrafiken mellan Stockholm och Uppsala på grund av elfel. Endast vissa långväga tåg norrifrån, från Sundsvall–Gävle och Östersund, släpps igenom. Tågtrafiken till/från Dalarna kör via Västerås, vilket innebär cirka 1,5–2 timmars längre restid. All tågtrafik mellan Stockholm och Uppsala är inställd under förmiddagen. Vi sätter in ersättningsbussar mellan Stockholm och Uppsala och SJs kunder kan även åka med SLs och ULs ersättningsbussar. För att hjälpa våra resenärer har vi bemannat med extrapersonal på resebutikerna i Uppsala och Stockholm. Resenärerna får också information om läget via sms. Trafikverket beräknar att elfelet kan vara åtgärdat tidigast vid 13-tiden men följdförsningar kommer att kvarstå resten av dagen. Vi uppdaterar löpande informationen på denna sida.

Jag blir ledsen men inte särskilt förvånad!

Vi får se vad som händer, jag vill åka när vi planerat och det är strålande sol och varmt i Hudiksvall dit vi ska OM vi nu kommer dit ????

Vi hörs sen

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar