tisdag 31 juli 2012

Lite blandat....

Tillbaka i stugan igen:-)
Vi hade en otroligt lugn, skön och fantastisk dag och kväll igår!! Känns så skönt när man "får komma iväg" helt ensam utan behöva ta något ansvar alls för en liten stund .... det är sällan men när det väl händer är jag lika glad och nöjd när jag åker tillbaka hemåt igen....

Vi spenderade ett dygn tillsammans så nu är vi lite uppdaterade över varandras liv igen:-) Vi har bokat in en träff om ett år igen ....

Vi började dagen med att packa på cykeln och bege oss några minuter ner till havet för lite sol o bad. Automatiskt kan man inte släppa tankarna att man hela tiden måste kolla barnen (fast dom inte ens e med....)


Sedan lunch på Anna-Karins fantastiska altan i solen med ett glas rosé och lite tjej snack :-) ..... barnen sprang runt och lekte (tvillingar på 3 år och en 5 åring....)
Ett hus på 300 kvm som de själva har fixat till (köpt från blocket och designat själva och byggt och målat, spikat och fixat)... med tre små barn samtidigt .... bra gjort !!! Det ligger rätt ensamt i en liten "by"... nära Ockelbo där Prins Daniel är född :-)




                                               


                                                  Smakfull inredning både inne och ute!


Sedan var det dax för en god middag som vi tillsammans ordnade och grillmästaren bestod av Anna-Karins trevliga man !

Tack Anna-Karin med familj, Ingela och Åsa för en mysig stund !!!!!!!!!!!!

KRam min vän för du orkar läsa. Snart ska vi iväg till tågstationen eftersom vårt tåg till Stockholm går om en timme:-I



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar