tisdag 1 maj 2012

Kolmården hela dagen med goda vänner och sol !


Det blev lite stressigt i morse.... Glömde tre viktiga saker: Kaffet jag fixat, blogga och min mobil. Hmmm, men det funkade tydligen ändå som tur var!

Man glömmer sällan något till barnen men ofta allt till sig själv... Mycket som ska packas med när man ska vara borta en hel dag och man inte riktigt vet väder... Så det blev både tjocktröja, jacka, solhattar, solglasögon, kepsar, solskyddsfaktor, frukt, festis, pannkaka, våtservetter, spel att ha i bilen eftersom det nästan tar 2 timmar i bil att åka, frukost då vi inte hade tid att fika på morgonen..  Extra kläder ifall någon råkar bli blöt eller nåt. Julia kräktes på vägen dit (blir alltid åksjuk nu för tiden) nästa ggr ska jag köpa åksjukstabletter till henne.

Men Vilken härlig dag vi haft i solen!


Hela gänget! Vet inte riktigt hur många gånger vi tappade bort någon av oss.... när en dök upp försvann nästa... Men innan hemfärden var vi allihopa samlad igen:-) som tur var !


Safari är Kolmårdens största nyhet någonsin och en unik attraktion. Vi åker linbana och kan se alla vilda djur på nära håll. Det tog ungefär 30 minuter i luften med en röst i högtalarna som berättade om alla djuren. 8 stycken fick man vara i varje vagn.

Otroligt att alla bilder är tagna med min kamera (så nära är man...)! Otroligt och lite läskigt tyckte barnen!





Här Ankie och Sussie "från Lilli & Sussie":-)
Vi gick även på delfin show 

Och självklart var det lite karuseller...


Vi tackar för en mysig dag och laddar för en kort vecka!



                                                                   Kraaaaam och förlåt för sent första inlägg                                                                                       


4 kommentarer:

  1. Trist att vi inte sprang på varandra men det är ju så himla stort! Ser att ni också har haft en toppen dag! Kram Annelie

    Www.Niehoffs.blogspot.com

    SvaraRadera
  2. Trist att vi inte sprang på varandra men det är ju så himla stort! Ser att ni också har haft en toppen dag! Kram Annelie

    Www.Niehoffs.blogspot.com

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja Annelie, synd att jag inte visste att ni skulle dit! Kraaam Kin

      Radera
  3. Nästa gång: välj vilda delfiner <3 snälla!

    SvaraRadera