fredag 25 maj 2012

27 grader och strålande sol ...


Tro det eller ej. Väl på stationen var tåget innan oss till Hudiksvall 2,5 timme försenat. Det skulle gått 8.25 men hade inte gått än och klockan var 10.15 .... och vårat tåg som skulle gå 10.23 hade inte ens kommit in till stationen och det var så klart ELFEL och ingen visste som vanligt ingenting!? Jag frågade om vi fick åka med det tåg som skulle gått 8.23 som "borde" lämna centralen innan vårat tåg som skulle gå 10.23 ..... Vi fick det och inom 20 minuters väntan var vi på väg / men på fel tåg men mot rätt mål:-)! Vi hamnade bredvid en trevlig kille som hade både massa tatueringar och hål i tungan... Så resan bestod av vääääldigt många frågor:-)!! Han läste och ritade med barnen och fick tiden att gå fort.


Väl framme var det 27 grader och strålande sol, Underbart härligt! Lugnet och doften och det härliga vädret gör så man får lite extra energi !!
Vi satt oss på bryggan och fikade innan vi gungade, skurade bryggan, barnen cyklade- Jane hade fått en "ny"cykel som e 24 tum (som passar mig perfekt...) Vi har grillat och bara varit ....


Precis nu börjar det regna så vi kan istället gå in och mysa i soffan och senare blir det väl Let´s Dance och jag håller fast vid samma som förra veckan. I kväll är det nog Schenkenbergs tur att åka hem ... men som sagt, man vet ALDRIG !

Kraam så länge

1 kommentar:

  1. Va mysigt ni har. Saknar er redan här.

    Kram och hälsa alla vi känner

    SvaraRadera