tisdag 3 april 2012

Påsk och Egypten ...


Nu är det mycket påsk pyssel överallt ..

En kort vecka. Vi har inte bestämt vad vi ska göra i påsk än ..... Skolan är stängd och det känns som man vill hitta på något i alla fall. Såg i Metro att det väntas påsk kaos på tåget i helgen, så vi kanske inte ens får några tåg biljetter till Hudiksvall. Vi får väl ta bussen då:-)
Vi e ju van att åka buss.. Glömmer aldrig när vi skulle resa från Egypten efter vår mysiga semester för något år sedan. Det var i samband med Naturkatastrofen/åskmolnen då nästan alla flyg var inställda. Vår resa från Egypten till Sverige tog 7 dagar!!! Vi fick börja med att stanna ett extra dygn i Egypten, sedan flyg till Athen där vi fick stanna på något ställe två dagar. Sedan fick vi åka färga 1,5 dygn till Italien (utan hytter och vi fick sova på golvet/med barnen....) Sedan det värsta: BUSS FRÅN ITALIEN TILL SVERIGE!! Det tog två dygn ..... 
Så det var en härlig semester på sju dagar och en fruktansvärd hemresa på ytterligare sju dagar.


                                           Här Italien där vi hittade en rolig rutschkana..

Så en bussresa på 4 timmar är ingenting .... !!


Idag är det en kall dag men solen är framme så det känns ändå friskt! Man vänjer sig snabbt. Nu är vi van vinterskor och täckjacka igen. Vad vi människor är anpassningsbara.

Träningen är gjord för dagen och nu ska jag och min syster ut på stan en sväng:-) Visar senare dagens "fynd" ....

Kraaaam


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar